• LOGIN
 • Niciun produs în coș.

Devino Instructor

Ne bucurăm că vrei să devii Instructor Live4Life. Aici este locul potrivit pentru a-i învăța și pe alții ce știi tu și ce iubești tu să faci. Iar studenții noștri sunt nerăbdători să te descopere.

Am expus mai jos cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit cu privire la ce înseamnă să fii Instructor Live4Life.

Cine poate deveni Instructor Live4Life?

Pe scurt, oricine vrea și poate să îi învețe pe alții, să ofere consultații sau consultanță în orice domeniu.

Pe Live4Live poți să creezi și să organizezi cursuri online de dezvoltare personală sau profesională, cursuri de muzică, dans sau ateliere de creație…

Live4Life te ajută să susții ședințe live sau înregistrate de fitness, yoga sau bodybuilding…

Ești avocat, mediator, doctor, psiholog, coacher, mentor, profesor sau consultant în orice domeniu? Poți să-ți oferi serviciile organizând propriile ședințe de consultații/consultanță pe Live4Life.

Ce subiecte pot să abordez?

Ai libertatea de a alege orice subiect pe care să-l abordezi. Totuși, avem o listă scurtă de subiecte interzise, pe care nu le acceptăm.

Trebuie să plătesc pentru a deveni Instructor?

Nu se aplică nicio taxă pentru a deveni Instructor Live4Life. Instructorul primește o cotă de 75% din veniturile realizate, în conformitate cu regulile descrise mai jos. Instructorul Live4Life își stabilește propriul preț pentru serviciile oferite, iar atunci când un utilizator al site-ului cumpără serviciile sale, veniturile sunt împărțite între Instructor și Live4Life, în conformitate cu modelul nostru de cotă din venituri.

De ce aprobări am nevoie pentru a începe?

Nu este nevoie de nicio aprobare. Trebuie doar să ne soliciți transformarea contului tău curent de Student într-un cont de Instructor, prin apăsarea butonului din subsolul acestei paginii. Nu este nevoie de nicio organizare juridică, dacă aceasta nu există deja. Contractul de comision acoperă inclusiv veniturile obținute de persoane independente, Live4Life operând toate demersurile necesare pentru încasarea legală a comisioanelor. Vei avea nevoie totuși de un cont bancar în care să îți virăm comisionul.

Cum voi fi plătit(ă)?

În primul rând, trebuie să ai un cont bancar înregistrat în contul tău de Instructor. În al doilea rând, comisioanele devin eligibile pentru a fi solicitate de către Instructor imediat ce valoarea cumulată a acestora depășește 100 lei. Live4Life va procesa și va efectua lunar plata tuturor solicitărilor primite până în data de 15 ale lunii (inclusiv) și în termen de maxim 15 zile calendaristice. Plata se va face în contul bancar înregistrat în contul de Instructor la momentul plății.

Care este structura generală a unui curs? Ce metode și instrumente pot utiliza?

În general, cursurile Live4Life sunt bazate pe conținut video: live sau înregistrat. Asta nu înseamnă că nu pot fi folosite doar texte și imagini sau înregistrări audio.

Livrarea conținutului video live este un serviciu oferit gratuit de platforma Live4Life într-un sistem de videoconferință propriu ce permite inclusiv comunicarea de tip chat precum și partajarea de prezentări, fișiere sau ecrane.

Livrarea conținutului video înregistrat se poate face prin încărcarea de fișiere video sau prin încorporarea de conținut video de pe platforme specifice precum YouTube.com sau Vimeo.com, cu condiția respectării drepturilor de autor impuse de acestea.

Structura standard a unui curs Live4Life este următoarea:

● Categorie
● Imagine sau Prezentare Video
● Descriere Scurtă
● Descriere Completă
● Preț (inclusiv TVA), cu plată unică sau pe bază de abonament

… și poți adăuga oricâte secțiuni dorești sau poți folosi o singură secțiune. Poți chiar să nu adaugi nicio secțiune dacă rolul tău de Instructor se limitează la consultanții sau meditații live.

 

Pe scurt, un curs standard cuprinde cel puțin o Secțiune cu cel puțin 2 (două) Lecții incluse în fiecare Secțiune, iar fiecare curs trebuie să fie definit printr-un titlu, o imagine, o descriere scurtă și o descriere mai largă, precum și un preț și o modalitate de plată (cu plată unică sau pe bază de abonament).

Lecțiile pot include texte, imagini, prezentări audio sau video înregistrate, programări de videoconferințe sau consultații live.

La sfârșitul unei secțiunii sau lecții poți include sarcini, studii de caz, teme și exerciții pentru acasă sau teste de evaluare.

La finalul cursului poți acorda diplome și medalii, în funcție de performanța Studentului.

Nu am un curs, dar sunt instructor personal de fitness sau pot oferi consultații în domeniul meu profesional. Este Live4Life pentru mine?

Desigur. Live4Life este potrivit și pentru tine. Îți punem la dispoziție o funcție specială de vânzare a consultațiilor live (video-conferință online). Tu îți stabilești programul de consultații, durata fiecărei sesiuni și prețul. De asemenea, adaugi la program o descriere sau un video de prezentare.

Orice membru înregistrat pe Live4Life îți poate accesa programul de consultații și poate cumpăra una sau mai multe sesiuni de consultații în sistem de video-conferință cu tine.

Există vreo cerință obligatorie pe care trebuie să o îndeplinească cursurile pentru a fi publicate?

Spre deosebire de alte platforme similare, Live4Life nu te obligă să îndeplinești vreo cerință atunci când creezi un curs. Totuși, te rugăm să reții că fiecare curs este supus unui proces de aprobare din partea Live4Life, proces ce poate dura până la 48h înainte ca un curs să fie publicat.

Procesul de aprobare are în vedere verificarea următoarelor aspecte:

 • cursul nu încalcă Termenii și condițiile de utilizare a site-ului;
 • subiectul nu face parte din lista de Subiecte Interzise;
 • cursul nu încalcă, la o evaluare sumară, niciun drept de autor și nu este copiat din surse publice;
 • setările, forma și conținutul cursului oferă o experiență plăcută Studenților care îl achiziționează.

De aceea, înainte de a trimite un curs la aprobare pentru a fi publicat, le recomandăm Instructorilor să auto-verifice că cele 4 elemente de mai sus sunt respectate.

În plus, pentru a ne asigura că Studenții au parte de cea mai bună experiență, am implementat un proces de Evaluare constând în notă și review, pe care orice Student îl poate completa la finalizarea unui curs.

Trebuie să public materialele din curs pe site? Cine are acces la ele?

Pentru a oferi cea mai bună experiență pentru Student, va trebui să încarci fișierele specifice cursului (audio, video, imagini, documente) direct pe Live4Life. Cu alte cuvinte, studenții trebuie să aibă posibilitatea de a accesa aceste informații media în baza contului creat de ei pe Live4Life.

Toate fișierele media încărcate de un Instructor pot fi accesate doar de respectivul Instructor, oricine altcineva putându-le accesa doar în funcție de drepturile de accesare acordate de Instructor. De exemplu, fișierele media adăugate la curs pot fi accesate doar de Studenții care sunt înscriși la curs în urma achitării taxei de participare stabilite de Instructor.

Suplimentar față de încărcarea standard, Live4Life îți oferă posibilitatea de a insera materiale video de pe platformele de video-sharing (YouTube sau Vimeo).

Mai multe informații despre toate acestea poți regăsi în paginile de ajutor de pe blog-ul Live4Life.

Reține Live4Life drepturile de proprietate intelectuală dacă vând cursurile mele pe platforma sa?

Nu. Modelul nostru de marketplace îți garantează că atunci când publici un curs pe platforma noastră, tu păstrezi în continuare toate drepturile de proprietate intelectuală. De fapt, tu ne oferi nouă permisiunea (licența) de a-ți găzdui cursul și de a-l face disponibil utilizatorilor noștri, precum și de a promova cursul tău pe platforma noastră sau pe alte site-uri deținute de terți.

Toți acești termeni sunt explicați în detaliu în Contractul de licență.

Mai mult, ai libertatea de a publica cursul tău și pe alte platforme similare, dar îți cerem să nu soliciți niciodată un preț mai mic decât cel de pe Live4Life.

Cum voi ști ce cursuri am vândut și care este valoarea acestora?

Vei avea acces instant la Tabloul de Bord al afacerii tale, constând în statistici și rapoarte detaliate privind comisioanele obținute, acestea fiind afișate în pagina ta de profil imediat ce plata a fost efectuată de Student.

Tabloul de Bord prezintă într-o formă grafică informații cu privire la:

 • valoarea contului, reprezentând valoarea tuturor comisioanelor obținute de la momentul creării contului;
 • numărul de studenți care s-au înscris la cursurile tale;
 • numărul total de cursuri, lecții, teste și teme pentru acasă pe care le-ai creat;
 • numărul de medalii și certificate pe care studenții tăi le-au primit;
 • evoluția lunară a comisioanelor câștigate și încasate;
 • topul cursurilor care au generat cele mai mari vânzări;
 • statistici detaliate cu privire la performanța fiecărui curs publicat pe Live4Life.

Te rugăm să reții care este diferența dintre comisionul câștigat și cel încasat:

 • comisionul câștigat îl vei regăsi instant în contul tău, imediat ce plata a fost efectuată de Student, dar te rugăm să reții că valoarea efectivă a prețului cursului a fost încasată de fapt de Live4Life;
 • comisionul încasat este valoarea achitată de Live4Life în contul tău bancar, urmare a cererii tale de efectuare a plății.

În plus față de Tabloul de Bord, vei avea acces la o pagină detaliată cu privire la comisioanele câștigate și încasate, cu detalii despre fiecare curs, student, dată, oră, minut și secundă.

Va promova Live4Live cursurile mele?

În mod normal, Live4Life se preocupă continuu de promovarea cursurilor prezente pe platforma sa. Bugetul de promovare și cursurile care sunt promovate sunt însă la discreția absolută a Live4Life.

Totuși, ca Instructor ai opțiunea de a selecta din contul tău un procent din volumul lunar de vânzări pe care dorești ca Live4Life să-l folosească pentru promovarea personalizată a cursurilor tale. Odată salvată o opțiune, aceasta va putea fi schimbată ulterior, iar modificarea va intra în vigoare începând cu luna următoare trimiterii unei astfel de cereri. Vei primi lunar un raport detaliat cu sumele cheltuite, modul în care au fost folosite și rezultatele acestora.

Suplimentar, vei putea atrage mai mult trafic organic către profilul tău de Instructor prin facilitatea de a posta propriile tale articole pe blog. Fiecare articol scris de tine va conține în partea dreaptă detaliile despre tine (fotografie, nume și prenume, specializare, biografie, etc.), în măsura în care le-ai setat în pagina ta de profil.

Pot publica un curs în Engleză sau Germană?

Desigur. Poți publica un curs în orice limbă dorești. Singura condiție este să păstrezi aceeași limbă pe tot parcursul cursului, de la titlu și până la final.

Trebuie să folosesc numele meu real?

Prenumele tău (numele mic) va fi și “numele de scenă” care te va reprezenta pe site. Va apărea în dreptul tuturor acțiunilor tale (cursuri, mesaje, comentarii, articole pe blog, etc.), inclusiv ca titlu pentru profilul tău.

În orice caz, ai libertatea de a folosi un nume de scenă recunoscut de comunitate, un nickname sau o poreclă. Nu există nicio obligație de a folosi numele real.

Cum se creează un curs pe Live4Life?

Paginile de ajutor de pe blog-ul Live4Life includ resurse explicite despre cum poți să profiți la maxim de toate facilitățile puse gratuit la dispoziția ta de Live4Life.

SUCCES!

 

Nu ai încă un cont? Alătură-te sutelor de studenți și instructori.

Înscrie-te gratuit

PS Dacă ai deja un cont, te rugăm să te autentifici.

KARIBAS SRL © Toate drepturile rezervate
X