• LOGIN
  • Niciun produs în coș.

Regulament Forum Live 4 Life

Citește cu atenție acest regulament și utilizează forumul Live 4 Life doar în cazul în care ești de acord cu prevederile acestuia.

1. Introducere

1. Forumul poate fi utilizat gratuit de către orice persoană care deține un cont pe platforma Live 4 Life și respectă prezentul regulament.

2. Un utilizator poate scrie subiecte sau comentarii pe forum doar după înregistrare. Subiectele și comentariile postate de membri pe forum pot fi citite de toți vizitatorii site-ului, fără ca aceștia să fie înregistrați. De asemenea, subiectele și comentariile postate pot fi indexate de Google.

3. Din momentul înregistrării și creării unui cont, fiecare membru al forumului Live 4 Life va trebui să respecte regulamentul de utilizare al Forumului. Încălcarea acestuia poate duce la restricționarea accesului pe forum a membrilor în cauză.

4. Necunoașterea Regulamentului nu poate fi folosită drept scuză pentru încălcarea acestuia. Live4Life.ro se obligă să posteze un link cu trimitere în pagina de Regulament pe prima pagină a forumului.

5. Live4Life.ro are dreptul de a modifica Regulamentul, drept pentru care membrilor le revine obligația de a-l citi periodic.

6. Toți membrii înregistrați trebuie să înțeleagă că utilizarea forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de către site-ul Live4Life.ro, administratorii forumului rezervându-și astfel dreptul de a-și selecta utilizatorii. Orice încălcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor Live4Life să dea avertismente și/sau să restricționeze (la libera lor discreție) accesul membrilor în cauză, pe perioadă nedeterminată.

2. Interdicții pentru membri

Membrilor forumului Live4Life.ro le sunt interzise următoarele acțiuni:

1. Postarea pe forum de materiale cu încălcarea dreptului de autor și a drepturilor conexe prevăzute de Legea 8/1996. Este interzisă postarea de articole copiate în întregime de pe alte site-uri, chiar dacă se precizează sursa. Nu trebuie copiate mai mult de 500 de caractere din articolele publicate pe alte site-uri.

2. Utilizarea unui limbaj trivial, utilizarea de cuvinte obscene, atacul la persoană, jignirea altor membri ai forumului, postarea de mesaje cu caracter rasist etc. Administratorii își rezervă dreptul de a șterge orice subiect care conține astfel de termeni, eventual să îi suspende pe cel (cei) implicați în folosirea vulgarităților pe forum. Sunt interzise jignirile și certurile între membrii Forumului.

3. Crearea de mai multe conturi de către același utilizator. Administratorul site-ului are dreptul de a șterge conturile dublate și de a restricționa accesul pe forum. Utilizatorilor care au conturile blocate le este interzis să își creeze un nou cont pe Forum; dacă totuși acest lucru se întâmplă, atunci administratorii le pot bloca accesul pe IP, pe perioadă nedeterminată.

4. Postarea de mesaje care nu au legătură cu subiectul de discuție în cauză. Administratorul forumului are dreptul de a șterge orice mesaj care nu se încadrează în temele forumului.

5. Deschiderea de subiecte care au fost deja discutate. Se recomandă efectuarea unei căutări pe Forum, folosind formularul pus la dispoziție pe site sau citirea întregii secțiuni corespunzătoare subiectului respectiv.

6. Trimiterea de mesaje private nesolicitate cu caracter comercial (spam) sau de “racolare” (invitație de contact în afara forumului cu scopul de a prezenta/promova anumite servicii, idei și/sau produse) celorlalți membri ai forumului.

7. Promovarea fără acordul administratorului a altor site-uri, a intereselor proprii, afaceri, servicii proprii etc. În cazul în care administratorul este de acord, va apărea cuvântul Publicitate clar specificat pe topicul respectiv.

8. Postarea de link-uri care nu aparțin domeniului Live4Life.ro (pot fi postate doar linkuri din interiorul site-ului Live4Life.ro; ex: link-uri ale articolelor sau cursurilor).

9. Utilizarea frauduloasă a titulaturii de expert în cadrul forumului și oferirea de sfaturi sub această titulatură. Acest lucru poate duce la blocarea definitivă a contului.

10. Solicitarea de modificare sau ștergere a unuia sau a mai multor mesaje postate pe Forum. Odată postate pe forum, mesajele intră în proprietatea forumului. Utilizatorul nu poate cere modificarea sau ștergerea acestora. În anumite cazuri se acceptă modificarea anumitor date personale (nume, telefon, email). Utilizatorul nu are dreptul să ceară ștergerea în totalitate a mesajelor postate pe forum, acest lucru rămânând numai la latitudinea administratorilor.

11. Postarea de mesaje defăimătoare la adresa unui utilizator fără a justifica extrem de clar în mesajul respectiv motivul unei astfel de atitudini. În caz contrar, mesajul va fi șters. De asemenea, părerile nu trebuie să fie jignitoare, ci să reflecte civilizat, din punctul de vedere al persoanei care postează, realitatea.

12. Orice utilizator interesat are dreptul să ceară administratorilor Forumului să șteargă mesajele postate de alți utilizatori, conform prezentului regulament. Aceste mesaje nu vor fi șterse decât dacă sunt neconforme cu regulamentul sau dacă utilizatorul care le-a postat cere în scris prin email modificarea acestora.

13. Postarea de mesaje de “racolare” – invitație de contact pe email, mesagerie, telefon, mesaje private – cu scopul de a prezenta/promova anumite servicii, idei și/sau produse.

14. Folosirea oricărui script (javascript, php, etc.) în formularele forumului Live 4 Life. Este admisă doar folosirea facilităților puse la dispoziție de formular.

3. Drepturile și obligațiile administratorului forumului

1. Administratorul forumului are obligația de a îndruma și sprijini membrii, la cererea acestora sau la inițiativa administratorilor, în utilizarea corectă a forumului și de a soluționa eventualele probleme pe care le pot întâmpina membrii în utilizarea forumului.

2. Administratorul forumului are dreptul de a șterge orice mesaj care nu respectă regulamentul și de a restricționa accesul în forum pe perioadă nedeterminată a membrilor care încalcă regulamentul. De asemenea, administratorii forumului au dreptul de a șterge orice mesaj care contravine intereselor site-ului Live4Life.ro sau a partenerilor acestuia și de a restricționa accesul oricărui membru care nu este considerat adecvat pentru forumul Live 4 Life.

3. Administratorul forumului are dreptul de a muta sau șterge fără preaviz orice topic pe care îl consideră inadecvat secțiunii respective.

4. Administratorul forumului are dreptul să citească mesajele private pentru a putea proteja utilizatorii însă nu poate oferi aceste informații către o terță parte.

4. Responsabilități

1. În conformitate cu prevederile termenilor și condițiilor de utilizare ale site-ului Live4Life.ro, precum și cu dispozițiile Legii comerțului electronic 365/2002, Live4Life.ro nu își asumă nici un fel de responsabilitate pentru conținutul mesajelor postate de către membri.

2. Forumul Live4Life.ro reprezintă doar o platformă de postare a mesajelor, iar responsabilitatea asupra conținutului acestora revine autorilor.

3. Responsabilitatea asupra recomandărilor postate de către utilizatorii forumului, le revine strict acestora. Live4Life.ro nu este răspunzător pentru problemele intervenite în cazul utilizatorilor care urmează sfaturile postate pe forum de către alți utilizatori.

4. Prin postarea mesajelor tale pe forumul Live 4 Life ești de acord să despăgubești site-ul sau terții pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de către tine a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile de mai sus.

5. Secțiunile forumului

1. Forumul Live 4 Life conține discuții pe teme profesionale sau personale, împărțite pe categorii și subcategorii.

2. Mesajele și comentariile postate în cadrul fiecărei subcategorii vor trebui să respecte tema de discuție în cauză. Înainte de postarea unui mesaj, membrii au obligația de a căuta dacă nu s-a postat ceva similar înainte și abia ulterior de a căuta subcategoria potrivită.

3. Același mesaj nu poate fi postat în două sau mai multe secțiuni diferite.

6. Prevederi finale

1. Regulamentul de utilizare al forumului Live 4 Life a fost reactualizat la data 06.10.2020.

2. Live4Life.ro își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul fără a înștiința în prealabil membrii, acestora revenindu-le obligația de a-l citi periodic pentru a lua la cunoștință eventualele modificări.

3. Prin postarea de mesaje pe forumul Live 4 Life membrii își asumă răspunderea de a respecta Regulamentul de utilizare al forumului.

4. Regulamentul se completează cu Termenii și condițiile de utilizare ai site-ului Live4Life.ro.

5. În momentul folosirii acestui forum de discuție se consideră că ai citit acest regulament și că ești de acord cu toate punctele lui.

Recomandări

1. Deoarece acesta este un forum profesional, te rugăm să nu utilizezi grupuri de litere de genul tz, sh, în locul diacriticelor.

2. Nu folosi litere de tipar în exces.

4. Nu posta plângeri la adresa membrilor fără o justificare plauzibilă.

Atenție la mesajele de “racolare”

Atragem atenția asupra unui caz particular, dar des întâlnit pe forumul Live 4 Life. Este vorba despre mesajele de “racolare” sub forma invitației de contactare pe email / mesagerie / telefonic cu scopul de a promova anumite servicii sau produse. Toate mesajele de acest gen vor fi șterse, iar contul utilizatorului va fi blocat sau șters fără preaviz.

Dacă te consideri lezat(ă) de mesajele postate pe Forum

În cazul în care o persoană consideră că i-a fost încălcat dreptul de autor sau că i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Live 4 Life, noi nu putem dezvălui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date către terți nefiind permisă în lipsa acordului expres al persoanei vizate, în conformitate cu dispozițiile art. 5 (1) al legii 677/2001.

Dacă te consideri nedreptățit(ă) în orice mod datorită unui mesaj de pe forum, poți proceda la sesizarea justiției sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma și vom răspunde solicitărilor venite din partea unei astfel de autorități publice, atât timp cât ele corespund rigorilor legale, urmând să facem cunoscute datele autorului acestuia către autoritatea competentă și să ne conformăm dispozițiilor acesteia, dacă este cazul.

KARIBAS SRL © Toate drepturile rezervate
X